Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Leuke gasten in Steevast

ALBRANDSWAARD - Bij RTV Albrandswaard zijn veel mooie programma’s te horen, zoals de Top 25, Orkestenfestival, Gospel Varia, Albrandswaard Lokaal met veel informatie, It’s Weekend, Goedemorgen Albrandswaard, Infomagazine, Robzooi, Studio de Draaitafel en op zondag een kerkdienst en Steevast op Zondag. Alleen de sportprogramma’s zijn even niet te horen.
Op Zondag 28 februari presenteren Piet Vermeulen en Jan Jongerius in Steevast van 12 tot 14 uur weer een uitzending met boeiende gasten, die per telefoon te horen zijn. Er wordt gepraat met Gertjan Wouters, kantonrechter en seniorrechter bij de Rechtspraak over de zittingen in coronatijd. Sylvia Schuyer, de magicwomen die onder andere werkt op de nu stil liggende cruiseschepen en Leo Blok, directeur - eigenaar van de Spdio. Ook is er een bijdrage van Piet Vermeulen te horen.

Alle programmas zijn te beluisteren via www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1, op facebook en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz 99.0 en (tv) kanaal 28+ analoog en kanaal 12 digitaal (caiway).

Meer berichten