Menukeuze maart bekend
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Menukeuze maart bekend

ALBRANDSWAARD - Op 4 en 18 maart en 8 en 22 april zullen ook nog maaltijden worden rondgebracht door enthousiaste vrijwilligers van Stichting Welzijn Albrandswaard. Daarna wordt gekeken of deze actie wordt verlengd. Het aantal deelnemers is vorige week gestegen naar 120 maaltijden, dus aan het enthousiasme van de deelnemers zal het niet liggen. 

Het menu voor 4 maart van Abel bestaat uit: Curry van garnaal met linzen, zoete aardappel en boontjes of Tante Door Kip Bonne Femme met krieltjes, doperwten, mais en spekjes of Vegetarische Lasagne. Het dessert bestaat in alle gevallen uit een Luikse wafel met garnituren. 

Voor 18 maart bereiden de koks van het Wapen van Rhoon Varkenshaasmedaillons met aardappelgratin, roerbak groenten en champignonsaus of Kabeljauw met kruidenkorst, aardappelgratin, roerbak groenten en kruidensaus of Vegetarische Bami met een omelet en zoetzure komkommer met als dessert Tiramisu met karamelsaus. 

De maaltijden moet contant en gepast worden betaald bij de bezorger. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. De maaltijd kost 10 euro voor een hoofd- en nagerecht. Dit aanbod geldt alleen voor ouderen in Albrandswaard. Geef vóór 2 of 16 maart (liefst eerder) de maaltijdkeuze door, uw adres, telefoonnummer en het aantal maaltijden. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd.

Meer berichten