Droom. Wens. Geniet.
Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Maret Rombout en Yolanda Hekkert.</p>

Maret Rombout en Yolanda Hekkert.

(Foto: )

Droom. Wens. Geniet.

ALBRANDSWAARD - Stichting Wens & Go is nu actief in Barendrecht, Albrandswaard en Rotterdam! Stichting Wens en Go heeft als doel het vervullen van wensen voor mensen met een laag inkomen van alle leeftijden. Veel mensen uit Rotterdam en omstreken moeten door omstandigheden rondkomen van een klein budget. Genieten van de ogenschijnlijk alledaagse dingen is daar niet bij. Yolanda Hekkert, oprichtster van Stichting Wens & Go vertelt enthousiast over haar eigen droom die nu uitkomt. ,,Met hulp van vrijwilligers willen we de mensen, die op of net boven bijstandsniveau leven een leuke ongedwongen dag bezorgen. In mijn werk kom ik veel armoede tegen en help ik mensen om de praktische zaken weer op orde te krijgen en de zelfredzaamheid te vergroten. Door de armoede belanden ze vaak in een vicieuze cirkel met veel stress, eenzaamheid en psychische klachten met eenzaamheid tot gevolg. Na een gesprek met Maret Rombout die een groot hart heeft voor kwetsbare mensen, hebben we besloten om zich samen hiervoor in te gaan zetten. Samen hebben we een groter netwerk en kunnen ze meer mensen bereiken.”

Met de wensstichting willen ze graag bijdragen aan een onvergetelijke dag, waarin de wensvrager onbezorgd kan genieten. Voor de meeste mensen is uit eten in een restaurant, naar de kapper gaan, naar een pretpark toe, nieuwe kleren kopen, een voetbalwedstrijd bezoeken, een beauty verwendag of op vakantie gaan heel normaal. Deze doelgroep heeft daar vaak al in geen jaren meer van kunnen genieten. En daar willen zij graag verandering in brengen. 

Wens & Go wil de wensen vervullen op basis van wederkerigheid en door middel van giften. Sponseren, doneren, iets tastbaars aanbieden? Of zelf een wens doorgeven? Neem dan contact op. App naar 06-38386532 of mail naar stichtingwensengo@gmail.com.

Houdt de Facebookpagina Wens & Go en De Schakel in de gaten voor meer informatie. 

De stichting is zelf op zoek naar een persoon die een professionele website voor hen kan maken.

Meer berichten