Vrijwilligers gezocht voor restaurant De Ontmoeting in de Boekenstal
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Vrijwilligers gezocht voor restaurant De Ontmoeting in de Boekenstal

ALBRANDSWAARD - Stichting Welzijn Albrandswaard is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van gastvrouw/gastheer van restaurant De Ontmoeting, locatie de Boekenstal, Poortugaal. Een ontmoetingsplaats waar één keer per maand mensen worden samengebracht rond de eettafel. Buurtbewoners eten, ontmoeten en maken een praatje. Een drempelloze ontmoetingsplaats in de wijk. De functie is voor op termijn als het restaurant de deuren weer kan openen. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona. 

In het restaurant is men verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten, het inrichten van de ruimte en het serveren van het eten en drinken. Nog belangrijker is om de verbinding te zoeken met en tussen gasten en een praatje te maken

Wie aan de slag wil als gastvrouw of gastheer en deel wil uitmaken van een leuk team van enthousiaste vrijwilligers met hart voor andere mensen kan contact opnemen met Ouderenadviseur Yvonne Schults. Zij maakt graag een afspraak om het werk verder toe te lichten. Telefoon: 010-5018322 of via y.schults@welzijnalbrandswaard.nl. 

Meer berichten