Afbeelding

Gratis workshops voor verenigingen

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Albrandswaardse verenigingen en organisaties kunnen dankzij het Akkoord van Albrandswaard gratis twee workshops volgen. Het gaat om de workshops Vrijwilligersmanagement en Inspiratiesessie geld genereren.

De workshops worden gehouden op woensdag 10 en 17 februari van 19 tot 22 uur. Twee docenten van het NOC*NSF begeleiden de avonden online via ZOOM. ,,Zeker in deze moeilijke periode kunnen de workshops van meerwaarde zijn”, meent betrokken wethouder Martijn Heezen.

Ondertekenaars van het Akkoord van Albrandswaard krijgen als vereniging of organisatie voorrang voor deelname aan deze en toekomstige workshops.
Aanmelden kan via www.akkoordvanalbrandswaard.nl.

Het Akkoord
Het Akkoord van Albrandswaard telt inmiddels ruim zestig ondertekenaars, waaronder de gemeente, bedrijven, sport- en cultuuraanbieders. Het doel van het akkoord is om verenigingen, organisaties en instellingen op het gebied van cultuur, sport, welzijn, zorg en onderwijs bij elkaar te brengen en (nog meer) samen te werken.
Heezen: ,,En dat het meerwaarde heeft, is wel gebleken toen de coronacrisis om de hoek kwam kijken. Velen wisten elkaar gemakkelijk te vinden en verenigingen en instanties konden elkaar hierdoor goed en snel helpen.”

Wie zich wil aansluiten bij het Akkoord, kan dat doen door online te tekenen: www.akkoordvanalbrandswaard.nl/onderteken-akkoord.

Advertenties uit de krant