Maaltijdkeuze februari
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Maaltijdkeuze februari

ALBRANDSWAARD - Stichting Welzijn Albrandswaard bezorgt maaltijden bij ouderen, waarbij zij samenwerken met Remco Abel en Ad Janssen. Elke eerste en derde donderdag van de maand verzorgen zij om beurten een hoofgerecht en een dessert voor 10 euro. Op 7 januari genoten 66 inwoners van een heerlijk hoofdgerecht en dessert van Abel, op 21 januari is het weer de beurt aan het Wapen van Rhoon. 

Komende weken kan men kiezen uit: 

21 januari (Wapen): Wild goulash met puree en rode kool, Klassieke Lasagna of Vegetarische wrap, in alle gevallen met een heerlijk verrassingsdessert.

4 februari (Abel): Jachtschotel met aardappelpuree, wildstoof en rode kool of Vispotje met gnocchi en tomaten-kaassaus of Vegetarische rendang met witte rijst en atjar tjampoer. Dessert: American pancakes. 

18 februari (Wapen): Nasi met saté, pindasaus, omelet en zoetzuur of Roodbaarsfilet met mousseline, prei en Hollandaisesaus of Vegetarische lasagne. Het dessert is een taartje gevuld met gele room en vers fruit.

De maaltijd moet contant en gepast worden betaald bij de bezorger. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. Geef uiterlijk drie dagen van tevoren de maaltijdkeuze door, het adres, telefoonnummer en het aantal maaltijden. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd. 

Meer berichten