Nieuwe zangers voor Ars Nova gezocht
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Nieuwe zangers voor Ars Nova gezocht

SPIJKENISSE - Voor veel grote koren is het moeilijk om met elkaar te oefenen, voor Kleinkoor Ars Nova is dat makkelijker. Met zestien zangers is het mogelijk om in Dorpskerk van Spijkenisse ruim voldoende afstand te bewaren. Na de lockdown willen zij dan ook weer snel de draad oppakken met repeteren. Het koor kent veel leden uit Hoogvliet en Albrandswaard.
Wie een goede alt of tenor is en het leuk vindt om in een klassiek koor te zingen, dan is Kleinkoor Ars Nova kan zich aanmelden. Het is een bovengemiddeld koor, onder leiding van dirigent Marco ’t Hart, dat overwegend a capella zingt. Ze zingen klassieke muziek van de Middeleeuwen tot nu.

Er heerst een warme, gezellige, niet competitieve sfeer. Ars Nova geeft een voorjaarsconcert, een herfstconcert en soms ook nog een kerstconcert. Voor een concert is er altijd een gezellige oefenzaterdag. Ook beleven ze elk jaar een leuke dag met de partners tijdens een kooruitje.

Vanaf 20 januari oefenen ze woensdagavond weer van 7.45 uur tot 22 uur in de mooie, sfeervolle Dorpskerk van Spijkenisse aan de Kerkring 1 te Spijkenisse.

Ze repeteren dan voor een Passieconcert eind maart. Voor bladmuziek en midifiles wordt gezorgd.

Meer informatie en foto’s via: www.kleinkoorarsnova.nl en op www.facebook.com/kleinkoor.arsnova

Informatie bij: Wim Spoormaker, 06-546 34 751 of kkarsnova@gmail.com

Meer berichten