BLOK0180 open voor huiswerk en online school
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

BLOK0180 open voor huiswerk en online school

BARENDRECHT- Jongeren die het lastig vinden om zich thuis te concentreren kunnen in BLOK0180 terecht. Dit gebouw staat tussen Calvijn Groene Hart en Dalton Lyceum in. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. Elke dag kunnen vijf jongeren een plekje zoeken om rustig aan school te werken.

Het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn merkte dat veel jongeren behoefte hebben aan een plekje voor zichzelf. “Vanaf deze week kun je dan ook in BLOK0180 terecht als je op een rustige plek online school wilt volgen of je huiswerk wilt maken. Deze optie is bedoeld voor jongeren die zich thuis niet goed kunnen concentreren om verschillende redenen. Misschien ben je wel jonge mantelzorger en kom je thuis niet aan je schoolwerk toe of misschien is het thuis te druk met thuiswerkende ouders en broertjes en zusjes”, legt een medewerker van het jongerenwerk uit.

Een plekje reserveren kan door aan te melden via jongerenwerkbarendrecht.nl tot 20 uur de dag van te voren. Na 20 uur nog aanmelden? Stuur de jongerenwerker dan voor 10 uur van dag zelf een DM via Instagram.

Meer berichten