Afbeelding

Nieuwjaarstoespraak burgemeester wordt vanavond uitgezonden

Algemeen

“2020 was het jaar dat we als samenleving onze veerkracht hebben getoond”

Albrandswaard - Vanavond iets voor 20:00 uur, voorafgaand aan de raadsvergadering, zendt RTV Albrandswaard de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Jolanda de Witte uit. De toespraak is ook terug te kijken op de website www.albrandswaard.nl en via het facebook- en twitter-account van de gemeente.

In haar toespraak blikt de burgemeester kort terug op het afgelopen jaar. Ze benoemt met name de manier waarop de Albrandswaardse samenleving haar veerkracht heeft getoond: “Er bloeiden mooie initiatieven op en ik zag veel creativiteit. Zo zijn bijna al onze horecaondernemers een afhaal- en bezorg-faciliteit gestart. Buren gingen voor elkaar boodschappen doen. Er ontstonden initiatieven van verenigingen om binnen de maatregelen voor jeugd activiteiten te kunnen blijven organiseren.”

Voor de burgemeester is 2020 ook het jaar waarin bleek hoe belangrijk het is dat we naar elkaar omkijken en dat we contact houden met elkaar, met speciale aandacht voor de ouderen en kwetsbaren.

Voor 2021 wenst de burgemeester alle inwoners mede namens het college en de gemeenteraad een gelukkig en gezond 2021: “Ik wens ons toe dat we naar elkaar blijven omkijken, dat we als samenleving sterker uit deze crisis komen en dat we er voor elkaar zijn!”

Advertenties uit de krant