Knallend het jaar uit
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Knallend het jaar uit

ALBRANDSWAARD - Geen Oud en Nieuw feestjes dit jaar, dus bedacht Timo van den Berg een ander concept om iedereen toch de vibe van een goede party tijdens deze avond en nacht over te brengen.
,,We hebben de sporthal in Rhoon omgebouwd tot festivalstage”, vertelt hij. ,,Met dertien man zijn we aan het bouwen geweest en hebben vervolgens met zes topartiesten een feest gegeven zonder publiek. Best raar om al Oud en Nieuw te vieren inclusief confetti-kanonnen”, lacht hij. Dit spektakel met licht geluid en visuals gaat uitgezonden worden op oudejaarsavond vanaf 20 uur tot 2 uur ‘s nachts.

Timo draaide zelf ook als djtimothy en de avond wordt gehost door Robbie Rise. Verder treden De Hofnar, Outsiders, Silque, Kav Verhouzer en Guz op. Twee dansers maken het feest compleet. ,,We hebben het met acht camera’s opgenomen”, vertelt Timo. ,, De kwaliteit is sky high! Als je het op Oudejaarsavond bekijkt, dan voel je de energie in je woonkamer.”

Dankzij een aantal sponsoren is dit digitale festival mogelijk gemaakt. De tijd en het werk dat Timo en de anderen erin hebben gestopt, is volledig vrijwillig. ,,Het heeft weken voorbereiding gekost, maar het was het helemaal waard.”

Waar te zien
Bekijk het digitale festival op 31 december vanaf acht uur via RTV Albrandswaard, Exxact Barendrecht of meld je aan via https://www.baby
loniaevents.nl/aanmelden/

Exxact Barendrecht via exxact.nl
RTV Albrandswaard via
rtvalbrandswaard.com.

Meer berichten