Lezing van Leo Fijen
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Lezing van Leo Fijen

RHOON – Leo Fijen komt op zaterdag 12 december om 14.30 uur een lezen geven in de Maranathakerk te Rhoon

Leo Fijen is presentator van onder andere het geloofsgesprek op zondagmorgen, maar hij is ook presentator van de kloosterseries bij de KRO/NCRV.

Het thema van zijn lezing is: ‘Hoe kun je nabij zijn bij mensen/ ouderen op weg naar Kerst in tijden van afstand en mondkapjes’

Hoe je ondanks alle regels nabij kan zijn als gelovige nu alles anders is in deze tijd. Hij heeft een klein boekje geschreven ‘Het wonder van de kleine goedheid’ - waarvan al 4000 exemplaren zijn verkocht - samen met Manu Kierse, rouw deskundige Klinisch Psycholoog. Manu Kierse geeft lessen en lezingen over rouwen. 

In gemeente Albrandswaard hebben ze dit ook ervaren om in tijden van beperkt bezoek, eenzaam te sterven en beperkt afscheid te nemen. Wat doet dat met de mensen in de rouw? Welke gevolgen heeft het? Hoe kunnen wij als naasten rondom hen staan?

Deze lezing wordt georganiseerd door de commissie Vorming en Toerusting van de gezamenlijke kerken Albrandswaard. Er kunnen maximaal dertig personen komen. Opgeven via Anja Bruijkers: bruijkers@kabelfoon.nl of 06 27350522

Deze lezing is ook live en nadien te volgen via www.kerkdienstgemist.nl Rhoon, Maranathakerk en wordt gesponsord door Het Gemeentefonds Albrandswaard.

Meer berichten