Van Sushi, Poke Bowls tot Japanse snacks
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Van Sushi, Poke Bowls tot Japanse snacks

RHOON - Mr Bento was al een bekende naam bij de Rhoonaren en tegenwoordig kunnen zij hun hart ophalen, want sinds 14 oktober zit Mr Bento aan het Strawinskiplein. Online bestellen, afhalen en daarna genieten van het grote Japanse assortiment. Terwijl men wacht, staan er ook allerlei lekkere zoutjes en snacks op de toonbank. Probeer deze maar eens niet mee te nemen!
Niki de Schepper en Virgil Mirer vormen samen het sushi-duo. Twaalf jaar geleden leerde Niki Virgil kennen die toen al sushi-kok was. Hij kreeg het met de paplepel ingegoten van zijn vader die een Japans restaurant had. Samen met Niki begon Virgil een eigen zaak. Mr Bento was gevestigd op meerdere plaatsen in Rotterdam. ,,Het was opvallend hoeveel klanten we toen al uit Rhoon hadden”, vertelt Niki. ,,Het leek me super om in Rhoon aan de slag te gaan.” Maar twee kleine kinderen en de drukte die dat met zich meebracht, zorgde ervoor dat Mr Bento voor drie jaar uit de lucht ging.
,,Vorig jaar wilde ik graag weer gaan werken, ik was er weer aan toe. Ik zocht een tijd naar een leuk pand in Rhoon en was heel blij toen dit vrijkwam.” Niki straalt. De winkel ziet er dan ook heel gezellig uit. De eerste reacties van de klanten zijn hartverwarmend. ,,Mensen zijn blij dat we hier nu gevestigd zijn en proberen graag ons eten uit. Het leuke aan in het dorp zitten is dat de mensen hier ook allerlei vragen aan ons stellen.”
Op dit moment is het nog niet mogelijk om in de winkel te lunchen en ook bezorgd Mr Bento nog niet. ,,Dat gaan we zeker doen, maar op dit moment is het veel te druk. Als de horeca weer open gaat, zal bij ons de extreme drukte vast minder worden en kunnen we bezorgen en kunnen de tafels in de zaak eindelijk gebruikt gaan worden.”

Mr Bento is iedere dag (behalve zondag) open van 10 tot 19 uur. Bekijk de website via www.mrbento.nl.

Meer berichten