Dekens voor zwerfpups in Italië
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Dekens voor zwerfpups in Italië

RHOON – Voor Carla de Jong en haar gezin wordt het een hele bijzondere Sinterklaas. Op zaterdag 5 december kunnen ze hun Italiaanse zwerfpup Jordi in Zwijndrecht ophalen. Hij komt dan samen met 51 andere honden aan, na een reis vanuit Calabrië. 

Via Facebook heeft Carla de ‘Stichting Pups voor Adoptie’ gevonden. Een stichting, die ervoor zorgt dat zwerfhonden een betere toekomst krijgen. De keuze voor een zwerfpup is een bewuste van de familie. Carla: ,,In Nederland zijn geen pups te vinden in het asiel, dus gingen we verder zoeken. Bij fokkers wilden we niet terecht komen. Op deze manier kunnen we een hond helpen en een mooie toekomst geven. Sinterklaas zou onvergetelijk zijn, als wij het asiel in Calabrië kunnen helpen. Daarom vraag ik de lezers van deze krant om dekens, handdoeken, badlakens bij mij af te geven. Uiteraard mogen dit gebruikte zijn, gaatjes erin is ook geen probleem, als het maar schoon is. Ook tuigjes en speelgoed kunnen ze goed gebruiken. En voor de warme zomers grote plastic waterbakken.” 

De spullen kan men tot 4 december bij Carla de Jong, Sluis 6, Rhoon afleveren. Op 5 december worden de spullen door Corda Viventis naar het asiel in Italië gebracht. Voor levering graag een afspraak maken via (06) 288 33 339. Voor de gulle gevers ligt een kleinigheidje klaar.

Meer berichten