Niemand alleen in de feestmaand
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Niemand alleen in de feestmaand

ALBRANDSWAARD - December staat bekend om de feestdagen, de warmte en gezelligheid. Maar helaas geldt dit niet voor iedereen. Veel ouderen, maar ook jongeren met een klein netwerk voelen zich eenzaam en missen het contact. En dat wordt nog eens extra benadrukt door corona. 

Stichting Welzijn Albrandswaard wil deze mensen graag verrassen en aandacht schenken. Bijvoorbeeld door een bakje koffie bij iemand te gaan drinken, of een bloemetje, een zelfgebakken cake, een maaltijd of verzin zelf iets leuks, af te leveren. Als iedereen naar iemand om zou kijken dan hoeft er niemand alleen te zijn. En in het mooiste geval houden de verrasser en de ontvanger erna ook nog contact. 

Heeft u iemand in de buurt die wel een lichtpuntje kan gebruiken in de donkere dagen voor kerst, geef hem of haar dan voor 1 december op voor de verrassingsactie van Stichting Welzijn Albrandswaard. Diegene zal dan in december worden verrast door enthousiaste vrijwilligers met een gouden hart. 

Zelf iemand verrassen? Dat kan natuurlijk ook. Opgeven en meer info via y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl of via tel. 010-5018322.

Adressen worden na afloop van de actie verwijderd.

Meer berichten