Mooi bedrag voor stichting Jarige Job
Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>De peuters genieten van het knippen en plakken.</p>

De peuters genieten van het knippen en plakken.

(Foto:)

Mooi bedrag voor stichting Jarige Job

POORTUGAAL - Met de aankomst van Sinterklaas breken er voor de peuters weer leuke maar toch ietwat spannende weken aan. Op peuterspeelzaal De Blokkendoos lijkt het soms wel Het grote Pietenhuis, waar de Sint momenteel verblijft....want wat hebben de kleine Pietjes en Sintjes het druk met verkleden in de huishoek van de peuterspeelzaal.

Schoorsteen plakken
Voor wie dat een beetje té spannend is, kan aan de plaktafel ook een schoorsteen geplakt of een ritje gemaakt worden door het lokaal op het paard van Sinterklaas. En wanneer straks de Sintvieringen dáár zijn in alle groepen, mogen de peuters ook nog allerlei lekkers versieren én hun eigen cadeau uitkiezen aan het eind van de morgen!

Jarige Job
De Blokkendoos heeft onlangs meegedaan aan een goede doelen actie van Tekenfund. Hierbij gingen de peuters aan de slag voor Stichting Jarige Job. Voor kinderen van gezinnen die weinig of niets te besteden hebben wanneer zij jarig zijn.

Er werden hele mooie creaties gemaakt door de peuters. Ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden konden deze cadeaus kopen via een speciale website. Uiteindelijk haalde De Blokkendoos maar liefst 173,91 euro voor het goede doel.

Meer berichten