Maaltijdbezorging SWA; menukeuze december
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Maaltijdbezorging SWA; menukeuze december

REGIO - Stichting Welzijn Albrandswaard is in november weer gestart met de maaltijd-bezorgservice. Dit keer werken zij samen met Remco Abel van Abel en Tasman en Ad Janssen van GasteRhoon. Elke eerste en derde donderdag van de maand verzorgen zij om beurten een hoofgerecht en een dessert voor 10 euro. 

Op 5 november genoten 52 inwoners van een heerlijk hoofdgerecht en dessert van Abel, 19 november ontvingen 65 inwoners een 2-gangenmaaltijd van Ad Janssen. Samen met vrijwilligers werden de maaltijden netjes en corona-proof rondgedeeld.


Het menu voor 3 december bestaat uit gebakken parelhoen met wortel-aardappelpuree met rode wijnsaus óf gebakken zalm met rodebieten-aardappelpuree en Hollandaisesaus óf een vegetarisch broodje hamburger met garnituur, allen met een chocoladebrownie toe.


Voor 17 december is de keuze: Stamppot zuurkool met buikspek óf Maiskipfilet met rijst en broccoli en zoet zure saus óf de vega-optie Falafel met noedels, champignons en paprika, allen met verrassingsdessert.


Het verschil met vorige maaltijdbezorgingen is, dat de maaltijd contant moet worden betaald bij de bezorger. Zij hebben geen wisselgeld, dus graag gepast betalen. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. Geef uiterlijk drie dagen van tevoren de maaltijdkeuze door, adres, telefoonnummer en het aantal maaltijden. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.45 uur koud afgeleverd, omdat in de praktijk bleek dat veel mensen de maaltijd pas de volgende dag tussen de middag eten. Minima kunnen zich aanmelden bij Vraagwijzer, 010-5011222.

Meer berichten