Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Maak mensen blij in december

ALBRANDSWAARD - Terwijl voor velen de maand december een maand is van cadeaus, samenzijn, gezelligheid en (familie)bezoek, zijn er ook veel inwoners die zich juist in deze maand extra eenzaam voelen. Nu in coronatijd, in de donkere decembermaand, waarin we nog meer op ons zelf aangewezen zijn, wordt dit nog eens extra benadrukt. De dagen worden korter, we zien minder mensen, contacten worden minder en dat terwijl we allemaal behoeften hebben aan contact.

Maar daar wordt wat aan gedaan door middel van de verrassingsactie van Stichting Welzijn Albrandswaard. Zij willen de inwoners van Albrandswaard laten merken dat ze er niet alleen voor staan. Door middel van een kaartje, een bloemetje, bonbons, een zelfgebakken cake, een kopje koffie bij de voordeur of iets anders leuks. Het draait om aandacht. Het idee dat er iemand aan je denkt en naar je omkijkt.

‘Hoe mooi is het om je eigen rijkdom te delen met anderen. Een glimlach op iemands gezicht te toveren, en om iemand aandacht te geven en te laten voelen dat er mensen zijn die aan hen denken, zodat ze weer moed hebben om door te gaan.’

Wie in december iemand blij wil maken kan mailen naar y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl. Meer informatie over de actie ontvangt men per mail. Opgeven kan tot 1 december. Ook iemand aanmelden die wat extra aandacht kan gebruiken, kan via dit mailadres.

De aanmeldingen worden door Stichting Welzijn Albrandswaard verzameld en gekoppeld. Adressen worden na deze actie direct verwijderd.

Meer berichten