Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Aangepaste programmering Stichting Kasteel van Rhoon

RHOON - Met de nieuwe en aangescherpte Corona maatregelen heeft stichting Kasteel van Rhoon een aantal concessies moeten doen bij de geplande evenementen en optredens. Voor diverse data is een dubbel optreden gepland vanwege de beperkte groepsgrootte, waarbij ze vooralsnog uitgaan van de huidige regelgeving. 

15 november Theaterconcert De Andersons
Komend theaterseizoen speelt De Andersons ‘Een mooiere wereld’. Deze try-out is een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren. Het Zweeds-Nederlandse duo De Andersons wordt vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Eerder maakten ze een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach en voor ‘Een mooiere wereld’ werken ze samen met de bejubelde dichter en schrijver Sjoerd Kuyper.

13 december Kinderkasteel – Kerstvoorstelling
In deze kerstvoorstelling staan de ideeën van de kinderen centraal. De kinderen mogen dingen roepen, meezingen en soms mogen ze zelfs op het podium komen. De spelers hebben de kinderen nodig. Zonder kinderen geen inspiratie, zonder kinderen geen lied, zonder kinderen geen thema, zonder kinderen geen voorstelling. Dus: kinderen, roep maar, vertel maar, deel maar! De muzikaliteit, humor, kindgerichtheid en interactiviteit van deze voorstelling maakt het een onvergetelijke beleving voor jonge kinderen.

Agenda 2021
De programmering voor volgend jaar staat ook gedeeltelijk al online.

De complete agenda met aanvullende informatie en online kaartverkoop staat op www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php.

Meer berichten