Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Nieuwe ondertekenaars voor het Akkoord van Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - De maatschappelijke makelaars Kevin Stolk en Yolanda Hekkert zijn druk doende om contact te leggen met de ondertekenaars van het Akkoord van Albrandswaard en het bekendmaken ervan, zodat nog meer organisaties, bedrijven en verenigingen gaan ondertekenen en willen samenwerken.

De afgelopen week is het Akkoord door drie nieuwe ondertekenaars ondertekend. 

Hans Schepers ondertekende vanuit zijn bedrijf het Akkoord van Albrandswaard. Als maatschappelijk betrokken ondernemer en met een hart voor Albrandswaard wil hij samen vanuit zijn bedrijf B & S Meet- en Regeltechniek en zijn jarenlange inzet voor de voetbal de verbinding leggen tussen de verschillende organisaties. Hij ziet hierin vele mogelijkheden en wil daarin graag een bijdrage leveren. Hoe meer organisaties, verenigingen en bedrijven het Akkoord ondertekenen hoe makkelijker het wordt om kennis en middelen uit te wisselen en samen te werken.

Ook Wim Broekzitter van Wims Tuin en Thuis ondertekende afgelopen week het Akkoord. Als betrokken ondernemer en inwoner van Albrandswaard zet Wim al drie jaar vrijwillig zijn tijd en energie in, om samen met de vrijwilligers van Stichting Welzijn Albrandswaard de tuinen van de medebewoners op te knappen. Ook Wim legt graag de verbinding met anderen en hoopt dat velen hem zullen volgen. Hoe meer ondertekenaars, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen om iedere Albrandswaarder in beweging te krijgen.

Verder werd het Akkoord ondertekend door de beheerders van de sporthallen. Door het Akkoord is de vereniging Sportinstuif, die wekelijks op de maandag en donderdag van 9.30 tot 10.30 uur in sporthal Rhoon bewegingslessen verzorgd voor ouderen, in gesprek geraakt met de beheerders van de sporthallen Albrandswaard. De instructrice die wekelijks de lessen uitvoert kon vanwege een operatie geen les meer geven tot het eind van het jaar. Door het Akkoord is de verbinding gelegd met een nieuwe instructrice die uiteindelijk gevonden is. 

Meer weten over de vijf speerpunten van het Akkoord kijk dan op www.akkoordvanalbrandswaard.nl of mail naar info@akkoordvanalbrandswaard.nl.

Meer berichten