Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Start cursus Nederlands

BARENDRECHT - Iedere dag hebben we taal nodig. Bijvoorbeeld voor een boodschappenlijstje of de ondertiteling op tv. Of voor een sollicitatiebrief of het lezen van een werkrooster in een e-mail.

Goed Nederlands kunnen lezen en schrijven is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom start in Barendrecht een cursus voor iedereen die beter wil leren lezen en schrijven. Deze cursus is voor iedereen die Nederlands als moedertaal heeft. De cursus wordt gegeven door taalschool NLeducatie.

Eigen tempo
In deze cursus gaan ze in tempo van de student aan de slag met de persoonlijke doelen. Het is daarom belangrijk dat zij weten waarom men aan deze cursus meedoet. Hiervoor vindt een intakegesprek plaats. Het is geen groepsles.

Informatie

De cursus is voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De prijs van de cursus is 50 euro. De cursus duurt minimaal 15 weken. Men krijgt twee keer per week les. De lesdagen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 21 uur in theater Het Kruispunt aan Middenbaan 111 in Barendrecht.

Meer informatie: NL educatie via 010-3033214 of www.nleducatie.com.

Meer berichten