Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

v.v. RHOON Vrouwen 30+ kennen uitstekende start

RHOON - V.V. Rhoon heeft een ‘nieuw’ damesteam ingeschreven dat de clubkleuren gaat vertegenwoordigen op de vrijdagavond 7x7 competitie voor vrouwen. De meeste speelsters kennen we uit hun succesvolle periode bij v.v. Rhoon van een paar jaar geleden, waar ze in de zaterdag hoofdklasse A met succes speelden en menige titel en prijs in de wacht hebben gesleept.

Inmiddels zijn ze allemaal iets ouder (en wellicht ook wijzer) geworden en verliefd, verloofd, getrouwd of een partnerschap waarin de meesten inmiddels ook als moeder door het leven gaan. Maar het voetbalbloed en de onderlinge band tussen de meiden van het team bleef al die jaren bestaan en het spelletje bleef boeien.

Vandaar dat ze besloten hebben om weer actief het veld op te gaan, en ingeschreven hebben bij v.v. Rhoon. Nu op een half veld en op de vrije vrijdagavonden, in de najaarscompetitie Vrouwen 30+ 7x7. Daarin spelen ze een volle competitieronde bij één vereniging op een avond, verdeeld over diverse onderlinge wedstrijden in een poule van 5 regionale clubs.

Dat ze het voetballen nog niet verleerd zijn blijkt wel uit de eerste competitierondes die ze gespeeld hebben. Zowel op het complex van Zinkwegse Boys als bij Brielle zijn ze in acht wedstrijden de sterkste gebleken en staan dan ook stijf bovenaan in de rangschikking.

Op 30 oktober is er weer zo’n competitieronde op het terrein van en bij FC Vlotbrug (Hellevoetsluis) en op 27 november spelen ze de thuisronde op het complex in Rhoon.

Volg ze via de teams pagina bij de senioren https://www.vvrhoon.nl/rhoon-vr301-ve-vrijdag-speeldag-vrouw 

Meer berichten