Afbeelding

De nieuwe gemeentegids komt weer uit

Algemeen

ALBRANDSWAARD - In samenwerking met de gemeente Albrandswaard presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Albrandswaard 2020-2021, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In de gids vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan men gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://albrandswaard.smartmap.nl 

Mocht men na 18 oktober nog geen gids hebben ontvangen dan kan men deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kan men op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

De digitale gemeentegids is goed toegankelijk voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom. 

Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor de tablet of smartphone kan men 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Men heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App vanaf de plek waar men zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De gratis Gemeentegids App kan men downloaden door onderstaande QR-code te scannen.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kan men doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Albrandswaard) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kan men gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids. http://albrandswaard.smartmap.nl 

Advertenties uit de krant