Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

De bingoballen gaan rollen op burendag

ALBRANDSWAARD - Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) en de loodsen van Scouting Albrandswaard organiseren gezamenlijk een burenbingo op burendag zaterdag 26 september van 14 tot 16 uur. 
Ontmoeting staat deze dag centraal. Naast de bingo is er in de pauze voldoende gelegenheid voor een kopje koffie, wat lekkers en een praatje met de buren. Beter een goede buur dan een verre vriend is zeker in deze tijd van toepassing. Want hoe hard kun je een praatje of hulp gebruiken als je op jezelf aangewezen bent en eenzaamheid op de loer ligt! Dit is tevens een vervroegde aftrap voor de week van de eenzaamheid.

De middag zal gehouden worden aan de Emmastraat/Waalstraat in Poortugaal en wordt de bewoners gratis aangeboden. Ook bewoners van omliggende straten zijn van harte welkom. De bingo wordt gehouden vanaf de binnenplaats. Dus bewoners die daarop uit kijken kunnen gewoon voor hun deur blijven zitten. Anderen kunnen op 1.5 meter afstand van elkaar een plekje uitzoeken in het complex of op de parkeerplaats.

Men kan zich opgeven voor de bingo bij Stichting Welzijn Albrandswaard via tel. 010-5018322 of mail naar y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl

SWA en de scouting willen elkaar versterken en hebben de wens om vaker samen projecten op te pakken. De bingoprijzen worden gesponsord door Het Oranjefonds.

Meer berichten