Afbeelding

Geslaagde bedankborrel voor sponsors van het project Albrandswaard Helpt!

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Afgelopen donderdag was er een borrel in Het Lokaal voor de sponsors van het project Albrandswaard Helpt! Albrandswaard Helpt is een project van Stichting Welzijn Albrandswaard en opgericht in maart. In eerste instantie als coronahulp. Het project zal worden voortgezet en heeft als doel het helpen van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken en het koppelen van vrijwilligers/groepen hieraan. 

Denk daarbij aan het verzorgen van een middag voor ouderen in de zorginstelling, het opknappen van tuintjes, het leeghalen van huizen die ontruimd moeten worden, het doen van boodschappen etc. In de week van de eenzaamheid zal er extra aandacht zijn hiervoor. 

Na de presentatie van Yolanda Hekkert van het VrijwilligersPunt Albrandswaard over wat er voor werk is verzet de afgelopen tijd door alle medewerkers en vrijwilligers van SWA en het praatje van wethouder Mieke van Ginkel werd er onder het genot van een hapje en drankje doorgekletst over hoe ze elkaar de komende tijd kunnen versterken en wat ieders inbreng daarin kan en wil zijn. 

Het was een fijne middag met nieuwe gezichten en nieuwe inspirerende ideeën. Dat beloofd veel goeds voor de toekomst.

Alle aanwezigen gaven aan ook met het vervolg te willen sponsoren in financien, mankracht of middelen. 

SWA bedankt de sponsors.

Advertenties uit de krant