Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Het grootste zip- en klimpark staat in Rotterdam

ROTTERDAM - Ongekend spectaculair in het aanbod en uniek in haar opzet. In het kort het verhaal van Adventure City Rotterdam welke aan de zuidelijke rand van Rotterdam op ca. 7.000 m² (waarvan 2.000 m² indoor) is gerealiseerd. Kortom ongelooflijk veel recreatief plezier en uitdaging vanaf de leeftijd van 4 tot 104 jaar en dat gewoon om de hoek.

Na een jaar hard nadenken en stevig doorwerken, kwam in de zomer van 2019 Adeventure City eindelijk klaar. Hoewel ze indoor (ca. 2000 m²) al eerder gestart waren, konden ze toen pas echt los op alle onderdelen. Naast de bekende activiteiten als wandklimmen (15 verschillende routes, maar ook zoiets als naar een banaan springen op zeven meter hoogte) en klimparcoursen (negen verschillende parcoursen tot 20 m hoogte), zijn er zeer uitdagende ziplijnen (vanaf een dak van het gebouw met een lengte van 150 m) en vrije vallen met een hoogte van bijna tien en twintig meter.
Met de compleet nieuwe adventure, de ziprollercoaster, zoeven kinderen hoog boven het park uit. Ook kinderen van vier tot en met zeven jaar kunnen uren kunnen doorbrengen en zich volledig uitleven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

adventurecityrotterdam.nl

Meer berichten