Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Afscheid van twee juffen

PORTLAND - Afgelopen week hebben twee juffen tegelijk afscheid genomen van de peuters op peuterspeelzaal De Speeldoos. Juf Bennita is één van deze twee medewerkers. Bijna 20 jaar geleden is zij bij De Speeldoos gestart met een groep peuters in een Portacabin aan de Portlandse baan. Zij heeft de hele wijk Portland zien groeien en heel wat peuters voorbij zien komen. Ook juf Denise stopt met haar werk op peuterspeelzaal De Speeldoos. Zij was in 2012 gestart aan de Beurs en is inmiddels ook de juf van een hoop kindjes geweest. Beide juffen vonden het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Voor S.P.A. was het een uitdaging om vervanging te vinden voor Bennita en Denise. En gelukkig werd die snel gevonden. Vanaf 31 augustus staat er weer een enthousiast team klaar voor de peuters van De Speeldoos.

Afgelopen week werd er afscheid genomen van de collega’s en natuurlijk van alle kinderen en ouders. Hier en daar vielen vanzelfsprekend wat tranen. Juf Bennita en juf Denise, op weg naar een nieuw avontuur.

Meer berichten