Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Zomervakantie in Het Kruispunt: DJ Zone, Tekenfeest en nog veel meer

BARENDRECHT - Van 18 juli t/m 30 augustus verzorgt Het Kruispunt de leukste workshops en activiteiten. Bijna alles is gratis toegankelijk. Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Het aanbod is divers en voor elke leeftijd is er wat te doen. Een paar activiteiten en workshops uitgelicht: 

Bieblab Mix, scratch & beat match
Altijd al in de schoenen van een DJ willen staan? Tijdens de workshop ‘Mix, scratch & beat match’ ga je leren scratchen, beatmatchen en & analoog produceren. Ervaring is niet nodig.

DJ Zone
Ben jij een (beginnende) DJ? In de DJ-zone van Het Kruispunt leer en experimenteer je samen met het maken van elektronische muziek. Er zijn drumcomputers, synthesizers en analoge apparatuur aanwezig waarop je dingen kunt proberen en waarin je van elkaar kunt leren, en waar je uiteindelijk nieuwe toffe muziek creëert. Ook is er een hapje en een drankje voor een gezellige avond.

Zomers Tekenfeest
Ga deze vakantie mee op reis in de fantasie bij het Zomers Tekenfeest! Een groot vel papier waarop de tekenaar een lijn laat ontstaan. In afwachting zitten de kinderen rond de tekening en volgen met hun ogen de lijn. Een olifant! Nee, het is een vogel! Wanneer de kleurkrijtjes uitnodigend worden neergezet nemen sommige kinderen hun kans waar en beginnen meteen te kleuren. Anderen nemen hun tijd om alles nog eens goed te observeren. Een vriendelijke uitnodiging om deel te nemen aan een kunstwerk in wording. Gaandeweg gaan de kinderen helemaal op in deze wereld van kleur. Aan het einde van de rit worden de krijtjes samen opgeruimd en kijkt iedereen nog eens goed naar het resultaat. Belangrijker dan het kunstwerk dat voor hen op de grond ligt is de ervaring die ze meenemen. Op naar het volgende avontuur!


Groeiend Reisverhaal
Kom een geweldige vakantietekening maken met Gerard de Bruyne en José Vingerling. Zij zijn tekenaars en verhalenvertellers. Op grote en kleine vellen papier zullen we samen tekeningen maken. Al pratend komen we tot een geweldig vakantieverhaal op papier, dat ter plekke ontstaat. Doe je mee?

Aanmelden
Aanmelden kan via www.hetkruispunt.nl

Meer berichten