Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Joyful te gast bij Steevast

ALBRANDSWAARD - In het familie/info programma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard is zondag 12 juli een tweetal jonge muzikale mensen te gast. Van 13 tot 14 uur praten de radiopresentatoren Piet Vermeulen en Jan Jongerius met het muziekduo Joyful Inspiration. Sander van der Kaaij (piano) en Iris Kamp (fluit) brengen een mooie scala van muziekgenres en sinds kort staat dat ook op hun eerste cd met de titel Intermezzo

Een CD met een mooie mix van klassieke en moderne muziek. De eerste geplande ontmoeting met beide musici stond op 22 maart, maar door de coronacrisis is dit opgeschoven naar nu. Er is veel te vragen en er wordt zeker ook veel geantwoord.

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor de actualiteit uit de regio en kan men luisteren naar een keuze uit diverse muziekstijlen.

Luisteren is mogelijk via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz 99.0 en (tv ( kanaal 28+ analoog en 12 digitaal. Een herhaling van het programma is te horen op zondagavond van 22 tot 00 uur op de reeds eerder vermelde luister mogelijkheden.

Meer berichten