Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

250 bezoekers in Het Kleine Badje

RHOON - Na hernieuwd overleg met gemeente Albrandswaard gelden vanaf woensdag 1 juli nieuwe voorwaarden voor Het Kleine Badje. De toegang is voor maximaal 250 bezoekers, kinderen tot en met twaalf jaar en volwassenen. Alleen de kinderen mogen zwemmen, de ouders en/of begeleiders (maximaal één per gezin) worden geacht op de kant te blijven. Er is geen losse kaartverkoop, dus alleen toegang voor abonnementhouders.
Volwassenen dienen minimaal 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en kinderen en iedereen is verplicht om bij het betreden en het verlaten van het zwembad terecht de handen te desinfecteren.

Conform verplichte richtlijnen van de overheid voor maximale veiligheid wordt de chloordosering verhoogd naar 2,5 mg / liter. Bij mogelijke irritatie van de ogen wordt aangeraden een zwem- of duikbril te dragen. Ook badkleding kan hierdoor mogelijk sneller verkleuren. De PH waar is verlaagd naar 7.0. 

Abonnementen voor het zwemseizoen 2020 kunnen tot en met 31 juli aangevraagd worden. Kinderen jonger dan acht jaar dienen tijdens het gehele bezoek aan het zwembad vergezeld te worden door één ouder en/of begeleider, ouder dan achttien jaar. 

Tijdens openingstijden is het zwembad bereikbaar via 010-5016113. Voor meer informatie kan men mailen naar info@vzr-rhoon.nl

Meer berichten