Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Zangduo Hans Somers en Netty Reek in ‘Steevast op Zondag’

ALBRANDSWAARD - Zondag 15 maart hadden de gasten Hans van Sommeren en Netty Reeks aan tafel kunnen zitten in de studio van RTV Albrandswaard bij het radioprogramma ‘Steevast op Zondag’, maar de coronamaatregelen gooiden roet in het eten. Nu komen ze alsnog langs. Zanger Hans Somers en zangeres Netty Reeks maken regelmatig als duo hun opwachting in zorgcentra en buurthuizen en staan garant voor menig feest.

Beide entertainers zijn als duo te gast in Steevast op Zondag 5 juli. Van 13 tot 14 uur praten radiomakers Nelleke van der Schee en Jan Jongerius met deze echte Rotterdamse artiesten over hun werk, het theater en hun nieuwe cd. Tevens kijken zij ook terug op de coronaperiode met veel rust en afzeggingen voor optredens.

Van 12 tot 13 uur is er een telefoongesprek te beluisteren met de meester illusionist Christian Farla over de opening van zijn Escaperoom in Poortugaal. In het eerste uur is er ook aandacht voor de actualiteit in Albrandswaard en omgeving.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22 tot 00 uur. 

Gasten voor de volgende week: Sander van der Kaaij en Iris Kamp -Joyful Inspiration Muziek op fluit en piano.

Meer berichten