Logo deschakelalbrandswaard.nl
Esther Vermeulen.
Esther Vermeulen. (Foto: )

Schrijfster Esther Vermeulen in ‘Steevast op Zondag’

ALBRANDSWAARD – Zondag 28 juni is er weer een gast in de studio van RTV Albrandswaard in het info/familieprogramma ‘Steevast op Zondag’. Nelleke van der Schee en Jan Jongerius praten in het tweede uur (van 13 tot 14 uur) met schrijfster/auteur Esther Vermeulen, die al een serie van acht boeken heeft uitgebracht onder de noemer Bureau MaRIT over criminaliteit en als detective romans in Rotterdam en omstreken. Haar laatste boek is getiteld De slag in het Kralingse Bos en gaat over een onbekende subcultuur en duistere wereld van de hooligans in Rotterdam.

Esther schrijft haar boeken na een grondige research met de politie en andere overheidsinstanties. Veel te vragen en veel te vertellen, live uit de studio in Rhoon.

In het eerste ( 12 tot 13) uur is er ruim aandacht voor de actualiteit in Albrandswaard en omgeving.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22.00 - 24.00 uur.

Gasten voor de volgende week:

Hans Somers en Netty Reek - zangduo en entertainers. Zouden al eerder te gast zijn, maar door de corona perikelen is dat toen opgeschort.

Meer berichten