Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Vaderdag in Steevast

ALBRANDSWAARD – Er staan een paar items centraal in het familie- en infoprogramma Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard op zondag 21 juni. Het eerste item gaat over Vaderdag. Er wordt gesproken met een aantal vaders uit de gemeente over hoe zij Vaderdag ervaren. 

Door radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius wordt er tussen 12 en 14 uur ook teruggekeken op de actie van Stichting Rolf en een supermarkt. Deze actie is ook deels live te horen in het zaterdagochtendprogramma ‘Infomagazine’ met een paar kleine live reportages.

Wat voor actie dit is wordt pas bekend op zaterdag 20 juni en wordt niet aangekondigd in verband met een eventuele toeloop van publiek, wat niet mogelijk en verantwoord is door de coronamaatregelen en het advies van de gemeente. Wel kunnen ze verklappen, dat er mensen verrast gaan worden. Natuurlijk is er muziek, over papa, over Rolf en nummers uit de top 25 van RTV Albrandswaard.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22 tot 00 uur. 

Gast voor de volgende week: Esther Vermeulen, auteur van de reeks van Bureau Marit. 

Meer berichten