Afbeelding

Samen voor een gezonde spijsvertering

Algemeen

REGIO - De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting gaat in aangepaste vorm door. Collectanten komen van 15 tot en met 20 juni op veilige afstand aan de deur in Rhoon.

De MLD-stichting zet zich in voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Een gezond evenwicht in de darmen heeft alles te maken met gezond en vezelrijk eten en voldoende drinken. Iedereen kan hierover bij de organisatie terecht.

Men kan digitaal geld geven aan de collectant zonder de collectebus aan te raken. Dit jaar bevat de bus namelijk een grote QR-code. Met de mobiel scant men de code en via de QR-scanner app of uw bankieren app maakt men 1 euro of meer over. Vanwege de corona is het niet mogelijk contant geld aan de collectant te geven.

Daarnaast blijft het mogelijk een sms te sturen met de tekst MLDS naar 4333. Hiermee doneert men eenmalig 2,50 euro.

Wie mee wil helpen met een eigen online collectebus, gaat naar mlds.nl.

Op mlds.nl leest men meer over het versterken van de weerstand. Bekijk er video's over vezels, download het peulvruchten receptenboekje of loop de budgettips voor gezonde boodschappen eens langs. De MLD-stichting is er met onafhankelijke informatie. Of het nu gaat om maagklachten, darmkanker of buikpijn bij kinderen, voor tientallen aandoeningen zijn brochures beschikbaar.

Advertenties uit de krant