Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Beautysalon Rachel gaat verhuizen

RHOON – In 2005 opende de toen nog twintigjarige Rachel Zevenbergen haar deuren van de Beautysalon Rachel in Poortugaal. Ze was net klaar met haar opleiding schoonheidsspecialiste, pedicure en ondernemerschap. Het ondernemerschap werd haar met de paplepel ingegoten doordat ze in een ondernemersfamilie grootgebracht werd. Al snel bouwde ze een klantenbestand op, dat tot de dag van vandaag blijft groeien. Ook blijft ze zichzelf bijscholen om met alle nieuwe trends en ontwikkelingen mee te kunnen gaan. Het pand in Poortugaal gaat zij nu ook verlaten om in Rhoon verder te kunnen blijven groeien.

Ultra moderne salon
De salon in Rhoon gevestigd aan De Lijsterlaan 4 opent op 2 juni haar deuren voor de klanten. Beautysalon Rachel verzorgd huid- en lichaamsverzorging van het hoogste niveau voor dames en heren. De salon is uitgerust met twee behandelstoelen zodat er ook een duo behandeling mogelijk is (wanneer de corona tijd voorbij is), een ruime verkoopruimte voor de beautyproducten, een make-up display om dag- of feestmake-up aan te brengen, maar ook voor het geven van een goed advies in de aanschaf van make-up en een wachtruimte met toilet. Er is een ruime parkeergelegenheid, de salon is toegankelijk voor mindervaliden en ook via het openbaarvervoer op loopafstand bereikbaar.

Nieuw
Nieuw bij Beautysalon Rachel is het zetten van Wimper Extensions One by One. Ook coagulatie van huidoneffenheden. Met behulp van de teleway kunnen oneffenheden zoals couperose, steelwratjes, bloedblaasjes en pigmentvlekjes worden verwijderd.

Opening
Helaas zal er door de richtlijnen waaraan gehouden wordt naar aanleiding van de Corona geen grootse opening mogelijk zijn. Om iedereen toch een kijkje te kunnen geven in de mooie nieuwe salon zal er een virtuele opening op de social media kanalen (Instagram en Facebook) te zien zijn vanaf 2 juni.

Meer berichten