Logo deschakelalbrandswaard.nl
Mitzi, Jip, Luuk, Mats, Maryse, Sophie en Sarah.
Mitzi, Jip, Luuk, Mats, Maryse, Sophie en Sarah. (Foto: )

Mitzi wint de BES Club Home Games

ALBRANDSWAARD - Vrijdagavond werd de grote finale van de BES Club Home Games gespeeld. De zeven finalisten van de Home Games gingen live op YouTube de strijd met elkaar aan. De overige deelnemers konden vanuit huis meespelen.

De afgelopen weken kregen kinderen uit groep 6,7 en 8 wekelijks een pakket thuisgestuurd met daarin een opdracht. Zo zijn er thuis escaperooms opgelost, stoepkrijt kunstwerken gemaakt, zonnebloemen gekweekt, spandoeken geknutseld, raadsels opgelost, thuis feestjes gevierd en brownies gebakken.

Wie de opdracht het beste uitvoerde werd de weekwinnaar en verdiende hiermee een plek in de grote finale. De zeven weekwinnaars waren Maryse, Mats, Sarah, Mitzi, Sophie, Luuk en Jip. 

Gedurende de finale konden er waterballonnen verdiend worden. De twee finalisten met de meeste waterballonnen stonden in de eind-battle.

De finale begon met het spelen van zes challenges. Vervolgens werd het Bijbelverhaal van het verloren schaap verteld. Daarna kregen de finalisten verschillende moeilijke vragen over deze gelijkenis van Jezus en het afgelopen jaar van de BES Club. 

Mats en Mitzi hadden de meeste waterballonnen verdiend en stonden in de eind-battle. Hier werd een snelle quiz gespeeld die werd gewonnen door Mitzi. Zij ging naar huis als de grote winnaar van de BES Club Home Games.

Met deze avond sloot de BES Club haar clubseizoen af. Na de zomervakantie is iedereen uit groep 6, 7 en 8 op vrijdagavond weer welkom in het Jeugdhonk. De finale is terug te kijken op de website van de Dorpskerk en het YouTube kanaal van de BES Club.

https://www.youtube.com/watch?v=BQz2taIB6IY&t=61s 

Meer berichten