Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Veel onderwerpen in Steevast

ALBRANDSWAARD – Pinksteren, Roparun en ouderenzorg zijn de onderwerpen van het familieprogramma Steevast op Zondag op 31 mei op RTV Albrandswaard.

Van 12 tot 13 uur praten de radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius met onder andere dominee Rob Maas over de betekenis van Pinksteren. Het zijn niet alleen vrije dagen, maar het heeft ook een diepere betekenis.

Ook is er een gesprek met Wiljan Vloet, statutair directeur van Ropament b.v. over het niet doorgaan van de Roparun door de coronavirus. Hoe gaat het met de sponsorgelden, die zo hard nodig zijn voor de goede doelen?

Van 13 tot 14 uur praten ze met Bernadet Naber, woordvoerster van de ANBO over de zorg om de verpleeghuizen en de ouderen die nog zelfstandig wonen in seniorenwoningen. 

Myrna van der Poel van Roparunteam 154 vertelt over de teleurstelling van het niet doorgaan van het jaarlijkse evenement, dat ook altijd te volgen was bij RTV Albrandswaard. 

Alle gesprekken worden per telefoon gevoerd en tussen de gesprekken door is er ruimte voor een keur aan oudere- en hedendaagse muziek. De techniek wordt verzorgd door Rob Molenaar.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22 tot 00 uur.                                                                 

Meer berichten