Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:
FOTO

Muur van Hoop op Geloof in Liefde op televisie

RHOON – Bij de ingang van de Maranathakerk in Rhoon is sinds kort een muur van Hoop op Geloof in Liefde te vinden. Op twee grote prikborden kunnen bemoedigingen, groeten, gedichten, wensen, voorbeden, kindertekeningen enz. worden geprikt. Schrijf ter plekke iets op, of deel iets van thuis. Door dat te doen of te gaan lezen en zien wat er zoal hangt, 'bemoedigen en groeten' we elkaar via die borden. Wellicht ontmoet men – op afstand – echt iemand en kan men – op afstand –een praatje maken. 

Op televisie
Aanstaande zaterdag 16 mei om 18 uur komt bij het programma Met Hart en Ziel (NPO 2) dit initiatief (een kort filmpje) - van de Muur van Hoop op Geloof in Liefde bij de Maranathakerk voorbij.

Er staan bankjes op het plein, er is ruimte genoeg. Ook krijgt de mooie Kerktuin, die er prachtig bijstaat, door deze bezoeken weer de aandacht die de tuin verdient. In de kist aan de muur vindt men de verhalen en de uitleg van de symboliek die horen bij de planten en bloemen in de Kerktuin. Zo wordt het Kerkplein een plek van rust, bezinning en van 'ontmoeting', zij het via de muur van Hoop op Geloof in Liefde.

De muur van Hoop op Geloof in Liefde is bij de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon en is voor iedereen toegankelijk.

Meer berichten