Logo deschakelalbrandswaard.nl
Op de foto is Annie aan het zingen, mevrouw Kurvers onder de gele parasol werd 81 jaar die dag. De stemming zat er goed in tijdens de Balkonbingo...
Op de foto is Annie aan het zingen, mevrouw Kurvers onder de gele parasol werd 81 jaar die dag. De stemming zat er goed in tijdens de Balkonbingo... (Foto: )

Balkonbingo Portland groot succes

PORTLAND - In het appartementencomplex Hof van Portland werd op 7 mei de eerste, enige echte Balkonbingo van Albrandswaard gehouden. Stichting Welzijn Albrandswaard organiseerde deze bingo op een prachtig zonnige donderdagmiddag in de ruime binnentuin van het gebouw op de eerste verdieping. 

Nadat de uitnodigingen een week eerder in de brievenbus waren gedaan, regende het aanmeldingen. Ook op de dag zelf meldden bewoners zich nog aan, waardoor uiteindelijk ruim 50 bewoners meededen. De bewoners zaten op veilige afstand van elkaar op hun galerij of op dezelfde verdieping als de bingo-dames. Dit waren SWA’s Yolanda Hekkert en vrijwilligerscoördinator en Yvonne Schults, ouderenwerker. De techniek was in handen van SWA’s alleskunner Tjeerd van Rossen. Na drie spelrondes met elk drie kansen waren er heel veel gelukkige prijswinnaars. In de pauzes tussen de ronden kozen zij hun prijzen uit de vele pakketjes die dankzij sponsoring van de Plus Hofland Poortugaal, MCD Rhoon en DA Drogist Rhoon. Niemand had foute bingo, dus daarvoor hoefde niet gezongen te worden. Wel werd bij het begin gezongen voor mevrouw Kurvers die haar 81e verjaardag vierde. Tussendoor zong bewoonster Annie nog een swingend nummer van Marianne Weber. De stemming zat er goed in, de zon scheen, de prijzen vielen in de smaak. Na afloop bedankten de bewoners SWA voor de organisatie. SWA is blij dat zij in deze tijden, waarbij familie vaak uit voorzorg afstand houdt, toch voor een mooie middag kon zorgen.

Meer berichten