Afbeelding

Doe een wens bij de wensbus

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De wensbus van Albrandswaard Helpt! gaat rijden. Albrandswaard Helpt! een initiatief van SWA, breidt uit en gaat wensen vervullen. In de maand mei kan men een wens opgeven voor zichzelf of een ander persoon uit Albrandswaard.

Albrandswaard Helpt! richt zich nu voornamelijk op praktische ondersteuning, zoals het doen van een boodschap of een gezellig praatje met een vrijwilliger. Daarnaast willen ze zich ook inzetten voor een stukje welzijn en ontspanning. Het is een tijd waarin iedereen op zich zelf is aangewezen en eenzaamheid op de loer ligt, zeker voor ouderen, alleenstaanden, zieken en mantelzorgers. Daarom gaan ze wensen vervullen van iedereen die wel een steuntje kan gebruiken. De wensbus rijdt de hele maand mei door Albrandswaard om zoveel mogelijk wensen in vervulling te brengen en zo het alleen zijn en de zorgen even te kunnen vergeten.

Geef een wens op bij het Vrijwilligerspunt Albrandswaard en binnen een week hoort men od de wens haalbaar is.  Uiteraard wordt er gehandeld volgens de richtlijnen van het RIVM. Maar geen wens is te gek.

Denk aan een achtertuinconcert, een videoboodschap, een ontbijt in de tuin, een zak kaarten voor de zieke buurvrouw, voordeurbingo of een tuinbioscoop.

Tevens wordt er ook gezocht naar vrijwillige wensvervullers en bedrijven die willen sponsoren om dit project tot een succes te maken.

Meer informatie via tel: 06-38386532 of mail naar vpa@welzijnalbrandswaard.nl.

Advertenties uit de krant