Afbeelding

Column Katinka: Complot de weg kwijt

Algemeen

,,Ik was gisteren in de supermarkt en ik kwam tot de conclusie dat er Corona in het eten zit! Het zit in de Carbonara. Ik weet het zeker. Als je goed kijkt zie je dat er CARbONAra in verstopt zit. En dan ook nog ra op het einde… Wat zeg je als je iets moet raden? "Ra Ra wat zit hier in?" Het product komt ook nog uit Italië, waar de Carona het ergste was. Oftewel de 'Roverheid' heeft instructies gegeven om Carona in het eten te doen. Het product is ook nog in de bonus… Toeval? Nee, de regering wil gewoon dat we ziek worden en heeft dus een deal gesloten. Alle corona producten moeten in de bonus. Albert Heijn, Landveraders, NSBers!"

Nee ik ben nog niet gek geworden… Het stukje wat hierboven staat, heb ik gevonden op een Facebook groep. In die groep plaatsen mensen allemaal complottheorieën. Sinds er Corona in Nederland is, hoor ik steeds meer complottheorieën. De laatste tijd hebben de meeste theorieën natuurlijk met Corona te maken. Ik vind ze allemaal nogal lachwekkend. Het lijkt wel alsof de mensen uit de realiteit willen ontsnappen.

Er waren vóór 'Corona tijd' natuurlijk ook al heel veel complottheorieën: de aarde is plat, er bestaan aliens, de maanlanding heeft nooit plaatsgevonden, AIDS is opzettelijk de wereld in geholpen en ga zo maar door. Maar nu er Corona is, lijkt het alsof de complotdenkers de enige mensen zijn die zich niet vervelen. Want sinds Corona er is, hebben ze steeds meer complotten.

Sommige complotdenkers gaan zelfs zo ver dat ze beweren dat Corona helemaal niet bestaat. De ziekteverschijnselen die iedereen heeft, zouden door de 5G straling komen. Door de 5G straling zou je dezelfde klachten krijgen als de klachten die bij Corona worden benoemd. Er worden de laatste weken zendmasten in de fik gestoken. Dit wordt gedaan door tegenstanders (complotdenkers) van 5G. Het enige wat ze niet lukt, is om 5G masten in de fik te steken. Er zijn in Nederland namelijk nog niet veel 5G masten want er wordt alleen nog maar met 5G getest. Ze steken nu 4G of 3G masten in de fik, wat hartstikke gevaarlijk. Als je 112 wilt bellen is dit namelijk niet mogelijk.

De complotdenkers zullen er altijd blijven, maar op dit moment vind ik ze echt een beetje 5G gekkies. Ze zijn naar mijn mening 'complot de weg kwijt'. Als je het aan mij vraagt, kunnen ze dat 5G netwerk maar beter snel uitrollen. Dan kunnen we 20 keer zo snel genieten van alle complottheorieën die er zijn!

Advertenties uit de krant