Logo deschakelalbrandswaard.nl

SWA helpt

ALBRANDSWAARD - Stichting Welzijn Albrandswaard mag in een normale situatie rekenen op de steun van ruim 220 vrijwilligers. Nu alle activiteiten stil liggen door het Corona-virus, willen zij nog steeds graag helpen. Daardoor kunnen verschillende activiteiten in aangepaste vorm toch doorgaan.
De yogalessen voor mantelzorgers zijn digitaal te volgen via internet tegen een kleine vergoeding, meer informatie via karin.noordzij@anima4ever.nl.
Binnenkort wil SWA graag tegen een kleine vergoeding maaltijden bezorgen van lokale restaurants aan ouderen en kwetsbare mensen. Dit is een win-win situatie voor zowel de horeca, als de kwetsbare inwoners van Albrandswaard.
Spullen voor het maken van handwerkjes passen door de brievenbus, dus kunnen mensen thuis werken aan de mooiste creaties. Het Hoogvlietse smartlappenkoor Tranen met Tuiten heeft belangeloos 300 cd's ter beschikking gesteld aan SWA om uit te delen. Seniorweb helpt mensen ook op afstand als zij computers of tablets hebben die niet doen wat ze willen. Alle medewerkers van SWA bellen gedurende de Coronacrisis cliënten en bezoekers van hun activiteiten om een steeds vernieuwend pakket diensten aan te bieden. Naast boodschappen doen, hond uitlaten of een gezellig telefoongesprek met een vrijwilliger, kan men inmiddels ook kleine apparaten laten repareren, medicijnen laten ophalen bij de apotheek of boeken aan huis laten bezorgen uit de ruilbibliotheek. Bel SWA via 010-5018322.

Meer berichten