Logo deschakelalbrandswaard.nl

I.J.E. Rotterdam organiseert virtuele Paasmeeting

REGIO - Nu alle evenementen tot 1 juni verplicht zijn geannuleerd, is ook het I.J.E.-koor noodgedwongen thuis. Geen koorrepetities, geen uitvoeringen, geen gezellige activiteiten…. Dat is moeilijk genoeg, maar toch hopen ze er ook in deze tijd het beste van te maken met elkaar.

Omdat de jaarlijkse Paasmeeting een belangrijk hoogtepunt is op de verenigingsagenda maar dit jaar dus niet fysiek georganiseerd kan worden, zendt het I.J.E.-koor een virtuele Paasmeeting uit via haar Facebookpagina en YouTube-kanaal. In deze meeting, die ongeveer twintig minuten zal duren, hebben verschillende koor- en bandleden en de dirigent een aandeel en zal dominee Wim de Groot uit Rotterdam al vloggend een overdenking verzorgen. Op deze manier hopen ze toch nog iets van de vreugde van Pasen aan elkaar door te geven.

Een specifiek thema heeft de meeting dit jaar niet, de dominee zal vooral nadenken over de betekenis van Pasen in deze tijd van Corona. Uiteraard ontbreken de bekende paasliederen niet. Kijk op eerste Paasdag, zondag 12 april vanaf 17 uur mee. Er zal ook een digitale collecte worden gehouden.

Meer berichten