Logo deschakelalbrandswaard.nl

La Bona Futura ontvangt donatie

POORTUGAAL - Begin maart werden de leden van Harmonievereniging La Bona Futura, tijdens de wekelijkse repetitieavond, blij verrast met een bezoek van één van de oprichtsters van Stichting Jong Talent Albrandswaard , Jacqueline Leenheer. Zij overhandigde aan de penningmeester een symbolische cheque van 500 euro.     

Jacqueline Leenheer vertelde het volgende over de oprichting van Stichting Jong Talent Albrandswaard: ,,Onze moeder, Jeannette, vierde op 16 juli 2009 haar 75-ste verjaardag. Veel genodigden voor het feest vroegen ons naar het wensenlijstje van mijn moeder. Omdat mijn moeder voor haar gevoel al `alles had wat haar hart begeerde`, besloten we in overleg met haar een goed doel te bedenken om haar verjaardag giften aan te geven. In de tussentijd richten we in het geheim Stichting Jong Talent Albrandswaard op. De genodigden doneerden een mooi bedrag aan de nieuwe stichting, zodat een mooi beginbedrag beschikbaar kwam. Jaarlijks werd er een bedrag uitgekeerd aan een instelling of persoon die volgens de statuten van de stichting hiervoor in aanmerking kwam."

Na tien jaar is besloten de stichting op te heffen. Het resterende bedrag dat de stichting nog in de kas had zitten is onder andere uitgekeerd aan Harmonievereniging La Bona Futura. Zij willen Stichting Jong Talent Albrandswaard hiervoor nogmaals hartelijk bedanken en gaan de gift gebruiken voor het bevrijdingsconcert die dit jaar op een nader te bepalen moment zal plaatsvinden. Kort na deze gift is Jeannette Leenheer op 12 maart onverwacht overleden. Harmonievereniging La Bona Futura wenst Jacqueline en de rest van de familie veel sterkte toe.

Meer berichten