Logo deschakelalbrandswaard.nl

Koop een bloemetje

REGIO - Onder de noemer #FlowerBoostChallenge dragen bedrijven hun steentje bij in deze tijden van crisis. Bedrijven worden, op initiatief van de Van der Ende groep in Maasdijk, opgeroepen om bloemen voor bijvoorbeeld personeel te kopen en vervolgens drie andere bedrijven uit te dagen om hetzelfde te doen. Daarmee wordt geprobeerd o.a de Westlandse tuinder door deze zware tijden van crisis heen te helpen, nu er als gevolg van het coronavisrus nauwelijks nog bloemen verhandeld worden.

Ook Haifa Group (een Israelische kunstmestbedrijf) heeft (via verschillende distributie kanalen) verschillende klanten die in zwaar weer verkeren. Haifa zal bij onderstaande kweker Franse Geraniums kopen welke vervolgens bij de zorginstellingen van Argosgroup (de Klepperwei in Rhoon en de Hooge-Werf in Poortugaal) in Albranswaard verdeeld zullen worden onder de bewoners aldaar. Ook deze mensen kunnen namelijk wel een extra'tje gebruiken.

Meedoen
Wie mee wil doen, hoeft niet te wachten om uitgedaagd te worden.
De Van der Ende Groep vraagt om na aankoop van de bloemen een bericht met de hashtag #FlowerBoostChallenge te delen via social media en drie anderen uit te dagen, zodat de actie nog veel verder uitgebreid wordt.

Meer berichten