Afbeelding

Albrandswaard Helpt

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Wie behoefte heeft aan hulp of een praatje in deze tijden kan bij Stichting Welzijn Albrandswaard terecht. De organisatie heeft 'Albrandswaard Helpt' opgericht om zo de kwetsbare en oudere personen te ondersteunen. ,,Sociale contacten en praktische ondersteuning zijn voor veel mensen heel belangrijk en daarom breidt SWA haar diensten uit met onder andere boodschappenhulp, telefoonservice voor een dagelijks praatje en praktische ondersteuning doormiddel van de inzet van vrijwilligers." Aan het woord is Yolanda Hekkert van SWA.
,,Toevallig waren we al bezig om deze service op te zetten. We willen mensen steun en hulp bieden bij alles wat ze maar nodig hebben. Vrijwilligers kunnen dan een dagdeel of een hele dag helpen met bijvoorbeeld klusjes, de tuin, koken of een wandeling. Afgelopen weekend hebben we besloten 'Albrandswaard Helpt' eerder te lanceren en ons nu vooral te richten op de inwoners die thuis in isolatie zitten en hulp kunnen gebruiken."
Veel mensen zijn bereid om te helpen. ,,Vrijwilligers willen graag iets doen. Veel mensen werken nu minder of helemaal niet", zegt Yolanda. ,,Mensen die hulp kunnen gebruiken of graag een praatje willen maken kunnen contact met ons opnemen. Wij koppelen ze aan een vrijwilliger."

Bel met 010-5018322 of mail naar vpa@welzijn
albrandswaard.nl
.

Kijk op www.vrijwilligers
werkalbrandswaard.nl
om meer vacatures te bekijken.

Advertenties uit de krant