Eens per maand is er een dansavond in 't Centrum in Rhoon.
Eens per maand is er een dansavond in 't Centrum in Rhoon.

Dansavonden voor volwassenen in Rhoon

Algemeen

RHOON - Eenmaal per maand op zaterdagavond houden Bart en Arne van dansschool Love2Do een dansavond in Rhoon. Op basis van elementen van biodanza, balfolk en dansexpressie hebben zij een avond samengesteld vol plezier, uitdaging, vreugde, lichaamsbeweging, bewustzijn en diepergaand sociaal contact.

Dansen is de gezondste en leukste activiteit die er bestaat. Dansen heeft namelijk een super positieve invloed op de lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid.
De dansavonden zijn een combinatie van de beste en leukste elementen die Bart en Arne hebben gevonden in Bal Folk en Biodanza, aangevuld met inzichten uit dansexpressie en de bewegingsanalyse van Laban.

,,Ervaring is absoluut niet vereist omdat de meeste dansen geen of slechts heel weinig passenmateriaal hebben. De dansavonden zijn een combinatie van plezier, uitdaging, lachen, terugkeren naar je eigen lichaam en wereld, lichaamsbeweging, spelenderwijs leren van jezelf en van elkaar, grenzen verkennen en accepteren, zinvol sociaal contact met andere mensen. Kortom, een leuke ongedwongen avond uit", aldus Arne.

Meer informatie: www.love2do.nl / 06 – 25060583.
De eerstvolgende dansavond is op 7 maart in 't Centrum, Bernardstraat 3.

Advertenties uit de krant