Logo deschakelalbrandswaard.nl
Alle kinderen mochten bij wethouder Martijn Heezen staan terwijl hij het lint doorknipte.
Alle kinderen mochten bij wethouder Martijn Heezen staan terwijl hij het lint doorknipte. (Foto: )

Peuteropvang De Speeldoos is verhuisd

PORTLAND - Locatie De Speeldoos van Stichting Peuterwerk Albrandswaard is kortgeleden verhuisd naar De Knip Rhoon Portland. De nieuwe locatie werd woensdag 19 februari feestelijk geopend door wethouder Heezen. Hij knipte het lint door onder toeziend oog van genodigden, peuters en hun ouders. Na deze officiële handeling en zijn korte toespraak kon iedereen de nieuwe locatie bekijken. De kinderen konden geschminkt worden en kregen allemaal een ballon.

De peuteropvang is nu gehuisvest in de dependance van de basisscholen in Portland. De pedagogisch medewerkers zijn blij met hun mooie, frisse groepsruimtes en bemerken nu al de kortere lijntjes met de basisscholen doordat ze dichter bij de scholen gehuisvest zijn.
,,De drie basisscholen in Portland zijn nu echt onze buren en we hebben over en weer veel makkelijker contact."

De inrichting en het kleurgebruik van de groepsruimtes zijn heel bewust gekozen. In de verschillende speelhoekjes kunnen de peuters naar eigen inzicht spelen en ontdekken. Zo zijn er een bouwhoek, poppenhoek en verf- en plakhoek. De kasten zijn zo ingedeeld dat de peuters de materialen zelf kunnen kiezen, pakken, en ook weer terugleggen.


peuterwerk-albrandswaard.nl.

Meer berichten