Logo deschakelalbrandswaard.nl

Stadsbeiaardier Richard de Waardt in Steevast

ALBRANDSWAARD - Presentator Jan Jongerius praat zondag 23 februari in het radioprogramma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard met de stadsbeiaardier van Rotterdam, Richard de Waardt. Van 13 tot 14 uur gaat het gesprek over zijn carillonspel in de Laurenskerk van Rotterdam, maar ook op andere plaatsen.

Rotterdam viert de stad met onder andere moderne en kindermelodieën, die de binnenstad betoveren door het klokkenspel van deze beiaardier. Als zoon van een beiaardier is hij verslaafd aan de eeuwenoude klokken en kan daar zeer enthousiast over vertellen. Het grootste muziekinstrument van de wereld staat centraal in deze uitzending.

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor de actualiteit in de regio en kunnen er soms ook korte telefoon-interviews te beluisteren zijn.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22 tot 24 uur.

Gasten voor de volgende week : Peter-Bert van Herwijnen ( BAAK) en Jorgen van der Meer ( Rijkswaterstaat). Over de Blankenburgtunnel en de aansluitingen op de A15 en A4.

Meer berichten