Anita van der Kolk werkt als huidtherapeut en als schoonheidsspecialist.
Anita van der Kolk werkt als huidtherapeut en als schoonheidsspecialist.

Nieuw in Rhoon: NOVA Huidpraktijk

Algemeen

RHOON - NOVA Huidpraktijk opende op 4 januari haar deuren in het pand van 'Body Care' aan de Koperhoek 140 in Rhoon. Direct gelegen aan de Rhoonse Baan tussen Smitshoek en Portland in. Naast huidverbeterende behandelingen kan men hier ook terecht voor definitieve laserontharing met de nieuwste lasertechnologie. Ideaal om niet meer te hoeven scheren of harsen. Daarnaast hebben veel mensen last van ingegroeide haren of overbeharing in het gezicht. Laserontharing biedt hierbij een goede oplossing.

,,Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen huidpraktijk te openen en ik ben trots dat het nu werkelijkheid is geworden. Na een aantal jaar in een cosmetische kliniek gewerkt te hebben heb ik deze stap genomen. Naast dat ik als huidtherapeut werk, ben ik ook schoonheidsspecialist. Een huidtherapeut kan een huidprobleem verminderen of oplossen. Naar de schoonheidsspecialist ga je voor ontspanning en verzorging. Door deze combinatie heb ik mijn klanten veel te bieden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Kwaliteit en service staan hierbij centraal", vertelt eigenaresse Anita van der Kolk.

,,Wat ik het mooiste vind aan mijn vak is dat ik echt het verschil kan maken voor mensen. Mijn doel is dat iemand weer stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit loopt. De eerste stap naar een gezonde en stralende huid is het leren kennen van uw huid. In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek wordt de tijd genomen om de huid te analyseren en u uitgebreid te informeren over de behandelmogelijkheden."
Meer informatie via www.novahuidpraktijk.nl of 06-26566902.

Advertenties uit de krant