<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Wie is de Mol in Rhoon

RHOON – Tijdens een speciale BES Club avond werd er door kinderen uit groep zes, zeven en acht afgelopen vrijdag 'Wie is de Mol' gespeeld. Door middel van opdrachten kon er geld verdiend worden voor de pot. De Mol probeerde deze opdrachten te saboteren.

Na de speluitleg in het jeugdhonk moesten twee teams binnen tien minuten bij de Dorpskerk zijn, onderweg puzzelstukken verzamelen en uit handen blijven van de dieven. De puzzel werd niet op tijd gemaakt, de mol wist deze opdracht goed te saboteren.

Bij de Dorpskerk aangekomen begon de tweede opdracht. Alle kerkbanken lagen vol met foto's van de BES Club van de afgelopen jaren. Door de juiste foto's weg te halen kwam het codewoord naar voren. Gideon wist dit woord als eerste te raden en verdiende hiermee geld voor de pot.

Tijdens het derde spel moesten tien vragen over de Dorpskerk goed beantwoord worden. Door goed te mollen waren slechts drie antwoorden correct.

Teruggekomen in het Jeugdhonk maakte Eliza zich bekend als de Mol van de avond. Zij volgde hiermee Martijn op die vorig jaar de Mol was. Floortje had de meeste vragen goed bij de test en ging als grote winnaar van de avond naar huis.

De volgende clubavond van de BES Club is vrijdag 7 februari. Het begint om 19 uur in het Jeugdhonk. Iedereen uit groep zes, zeven en acht is welkom. Meer informatie over de BES Club is te vinden op de website (hervormdegemeenterhoon.nl/bes-club) of het YouTube kanaal.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>